Donnerstag, Dezember 27, 2007

CONTRA OS COTILLÓNS E CEAS BAILE , DESAFÍA OS VÓMITOS CO EXPLOSIVO MENÚ DE BENVIDA DO ANO DA AÑA XORDA!!

Xa se converteu en algo máis ca unha inecusábel cita coa multicultural larada de adeptos e adeptas a istes regos escritos que buscan aquí o que non poden atopar na casa. Sabemos que acodides en masa e ás agachadas , coma as moscas da merda acoden á chamada dunha bula fresca, qué un aninovo sen saborear a propostas gastronómica extrema do voso máis exclusivo restaurante dixital nen coñecer as ultimas tendencias en vestimentas coa que recibir o ano combatindo os dictames da moda.


Dende zimmer103 queremos que vos sintades cómodos e abertos de mente e estómago para afrontar un novo reto sabemos que difícil de dixerir para os non iniciados. Tres anos xuntos coa pantasma sempre do canibalismo sobreboando os nosos pratos , trataremos un ano máis de esquivala, pero non vai ser de todo. Se nunha receita convencional o que comera o cociñeiro que nos vai servir e preparar a cea non tería maior importancia , o manxar que propomos ista vez é algo fundamental. Zimmer103 ó igual que ocorre nuns exclusivos restaurentes da cidade francesa de Marsella propón ista noiteboa comer merda , aínda que pareza mentira ista nova e extrema moda é o novo boom na alta cociña francesa. A coprofaxia ou a inxesta de excrementos é unha enferemidade tan grave como a de comer animais vivos, afirma Francis Morlange creador de Deliux Merde , unha luxosa cadea de comidas de marsella na que o noso prato é a estrela, a coción e preparación dos alimentos é o que nos diferencia dos animais, polo que o cirote ou cagallón do teu chef ben sazoado debe de ter unha excelente presentación no prato para ser realmete apetecible, recomendamos unha anguliñas con allo . Na nosa cociña extrema non importa nunca a procedencioa dos alimentos senón que súa a materialización en recita sexa realizada sempre co maior cariño. De tódolos xeitos para vencer a repulsión inicial recomendamos non probar bocado dende o intre no que leades ista receita , 3 ou catro días sen comer serán suficientes para cando o louge-sheat chegue ó teu prato o debores sen miramento de ningún tipo. O que deixamos á vosa elección é se queredes utilizar servilletas ou papel hixiénico. Pero a noite só acaba de empezar recomendamos iste ano un brinde con sangue de boi da chega , zimmer103 , ó igual ca tribu africana dos Masai , está tentando desenrolar un sistema para cunha frecha perforar unha bea do pescozo do boi e realizar unha extracción coa que encher as primeiras botellas de licor de sangue do boi da chega, de tódolos xeitos mentras isto non chega chamanos á extracción ilegal a calquer becerro ou xato que teñades a man. Todo sexa por espir a besta que levamos dentro nunha noite que ten que ser histórica.
Pero se na primeira edición dos nosos especiais de fin de ano falabamos do xa mítico Morralha de blue coma complemento, os xastres afíns a ista non redacción excluidos do reaccionario certame celebrado en Compostela , o coñecido coma Noovo Festival donde marcas galegas coma INPE Pel , Lorena Rodríguez e internacionais coma Three As Four ou Patric Söderstam desprazaron as arriscadas propostas dos xastres afíns a ista non redacción. En homenaxe a eles presentamos en excluva mundial para que poidas vestir ista noite de fin de ano, o Complete Morralha D´blue, un extraordinaosd e concienciado traballo de deseño que podedes ver na modelo que de xeito clandestino foi fotografada polos fotógrafos dista non redacción. Basicamente o desenrolo da idea ven da mítica reportaxe sobre animáis atropelados na estrada aparecida fai un anos na revista animal , agora morralha D´ blue é un todo , da pel de Coello inicial para o pescozo chegamos directamete a utilizar un cadelo morto atropelado ó lombo co que de seguro deslumbraredes no cotillón diste ano atraendo a todos os boitres que isa noite esteñan disfrutando do baile.
Pero tampouco podiamos rematar aquí, se a presencia do camarada gaddafi nos deslumbrou, máis o fixo o seu séquito de virxes armadas , polo que os servicios de reportería achegados a ista non redacción desenrolaron un explosivo postre co que sustituír os obsoletos churros. A noite é longa e meiga , polo que despois de inxerir o menú que propomos de seguro que non teredes problemas para ligar , polo que , sen que sirva de precedente e atendendo a unha recomendación instutucional vos recomendamos que o faigades cunha virxe coa cal despois de celebrar a entrada no ano da aña xorda comendolle o coello nun water , nunha habitación ou na mesma rúa poidas extrer o sangue disa primeira vez co que realizar xa na madrugada unhas esborosas filloas coas que darás por finiquitado unha nova e diferente entrada de ano. Bon appetit e moi feliz ano da aña xorda!!